Showroomkeuken

Op zoek naar een showroomkeuken? Dan bent u bij KüchenTreff Eibergen helemaal aan het juiste adres. Een showroomkeuken biedt de oplossing in het geval u op zoek bent naar een goedkope keuken met alles erop en eraan. Deze keukens staan opgesteld in onze showroom in Eibergen en moeten plaats maken voor de nieuwe keukencollectie. Daarom kunnen wij deze showroomkeukens te koop aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.
KüchenTreff staat voor Kwaliteit, service en Duitse prijzen. Met al meer dan 380 winkels door heel Europa vindt u altijd een geschikte keukenpartner dichtbij. Kom langs bij onze vestiging in Eibergen en realiseer uw droomkeuken. Bij ons slaagt u altijd.
Door onze gezamenlijk inkoopvolume weten wij de beste condities bij de leveranciers te bedingen en u dus de laagste prijs te kunnen garanderen.
Wacht niet langer en kom langs in onze vestiging in Eibergen. Wij maken uw keukendromen waar.

Uw showroomkeuken kopen via KüchenTreff Eibergen

Met de aanschaf van een showroomkeuken koopt u een keuken met een hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Showroomkeukens bieden hierdoor de oplossing voor iedereen met een klein budget. Dankzij de goede kwaliteit kunt u lang van uw keuken genieten.
Een showroomkeuken is volledig uitgerust, wat betekent dat u een showroomkeuken aanschaft inclusief alle apparatuur die u wellicht niet zo snel zou aanschaffen. Hoe mooi is dat?
Wij vertellen u er graag alles over. Het team van KüchenTreff in Eibergen heeft vele decennia ervaring in zowel de keuken- als sanitairbranche. Wij staan voor een eerlijk advies, waarbij we graag met onze klant meedenken. Standaard keukens zijn ons vreemd, aangezien wij met plezier uw eigen wensen en ideeën vertalen naar uw ideale droomkeuken. Uiteraard in de stijl die bij u past.
Wilt u meer weten? Bezoek dan onze inspirerende showroom en ervaar het zelf!

Uw voordelen bij KüchenTreff Eibergen

KüchenTreff in Eibergen is uw partner bij het kopen van uw keuken. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Showroombezoek op afspraak mogelijk, waardoor maximale aandacht voor u als klant gegarandeerd is.
  • Afspraak aan huis, zodat uw huidige situatie wordt bekeken en van daaruit een passend advies wordt gemaakt.
  • Meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise in het vak.
  • Een familiebedrijf.
  • Een organisatie met meer dan 400 showrooms in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hierdoor zijn we betrouwbaar en gunstige inkoopcondities.
  • Duitse kwaliteit keukens en Duitse pünktlichkeit.
  • Van persoonlijk advies tot realisatie: we regelen alles.
  • Vakkundige monteurs.
  • 5 jaar garantie op het meubelwerk en werkblad en tot 8 jaar op de apparatuur.
  • Ook voor vervanging van apparatuur, werkblad of kastdeurtjes kunt u bij ons terecht.

Uw showroomkeuken kopen via de specialist

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze showroomkeukens? Bel of mail gerust. Wij staan klaar voor een passend advies. KüchenTreff is van oorsprong een Duitse onderneming waar men nu ook in Nederland tegen Duitse prijzen de echte Duitse gründlichkeit kan ontdekken. Wij staan voor u klaar om uw wensen te vertalen in een keuken die precies op uw wensen is afgestemd. Komt u gerust eens een kijkje nemen: de koffie staat altijd klaar!