Over KüchenTreff Eibergen

Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen

28 jaar geleden zette Wim Vroegindeweij zijn eerste keuken als keukenmonteur. De liefde voor keukens was geboren. “Het levert veel voordeel op voor de klant. Ik weet altijd zeker dat de keuken technisch 100% goed in elkaar zit.” En door de jarenlange ervaring in keukenwereld weet Wim precies waar hij moet zijn voor betaalbaarheid en hoogste kwaliteit: Duitse keukenmerken. “Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij KüchenTreff Eibergen vindt je keukens voor ieder budget.”

In 2015 zette hij de stap om zijn eigen showroom te openen op Goeree-Overflakkee. Betaalbare keukens van hoge kwaliteit in de regio. Dat is de droom. Wim vindt het belangrijk dat de klanten zich thuis voelen als ze de keuken uitzoeken. Dat vertaalt zich naar een showroom waar je als klant de volle aandacht hebt van de adviseur. “Het voordeel daarvan is dat de lijnen kort zijn. Je hebt altijd maar één aanspreekpunt tijdens het hele proces.”

"Goede kwaliteit maatwerk hoeft niet duur te zijn. Bij KüchenTreff Eibergen vind je keukens voor ieder budget."

Waarom kiezen voor KüchenTreff Eibergen?

Wim: “Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen. Niet alleen de keuken zelf, maar ook in het hele proces van advies tot oplevering. Daarbij zijn heldere communicatie en korte lijnen belangrijk. Een open en eerlijk verhaal.” Goed advies en persoonlijk contact staan centraal. 

De keuken moet inspirerend blijven. Over 10 jaar wil je nog steeds blij zijn om die in die keuken te koken en te wonen. Dat valt of staat met het ontwerp. Daarbij wordt er gekeken naar de basis: de indeling van de keuken, de verhoudingen van de werkdriehoek (spoelbak, kookplaat en koelkast), en de ruimte van de keuken. Maar ook de interieurstijl en lichtinval in de keuken zijn belangrijk. Het moet allemaal één smaakvol geheel vormen. “De wensen van de klant staan centraal. Wij vinden het leuk om out of the box te durven denken in het ontwerp. Net even iets creëren waar de klant misschien nog niet aan had gedacht.”

Een keuken kopen in rustige sfeer waarbij creatief ontwerp en heldere communicatie centraal staan.

Onze diensten van A tot oplevering

Wanneer je een keuken koopt bij KüchenTreff Eibergen wordt het hele process van A tot Z verzorgt door ons. Van advies tot ontwerp, en van levering tot montage en afwerking. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor demontage en keukenrenovaties. Al eens nagedacht over een kastenwand in de woonkamer of bijkeuken met veel opbergruimte? Mogelijk kunnen we ook daarin een passende oplossing voor je bieden.

Kom langs en laat je inspireren

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. De koffie staat klaar!

Keukens op maat laten maken voor lastige ruimtes

Een op maat gemaakte keuken is bij uitstek geschikt voor ruimtes met moeilijke hoeken of schuine wanden of alle andere denkbare problemen. Maar ook wanneer de ruimte beperkt is, willen we uiteraard de bewegingsvrijheid zo goed mogelijk benutten. Ja, zelfs als je ruimte in overvloed hebt, is een maatwerk keuken de oplossing om een perfecte opstelling te bouwen. 

Het grote voordeel van keukens op maat laten maken, is dat er geen beperkingen zijn in maat of in vorm. Passtukken en loze ruimtes kunnen op deze manier vermeden worden  in een keuken met maatwerk. Door onze luxe keukens op maat te maken, halen we alles uit de beschikbare ruimte én zorgen we ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij de rest van uw huis.

Mat zwarte keuken met gouden greeplijsten KüchenTreff Dieren

De nieuwste trends en tijdloze stijlen

Doordat alle keukens bij KüchenTreff Eibergen maatwerk zijn, kun je iedere keuken helemaal naar jouw wensen en budget inrichten. Iedereen is dus welkom. “We zien op dit moment dat de kleuren in de keukens nog steeds hip zijn. Zwarte, blauwe en groene keukens zien we veel voorbij komen. Vaak een matte en moderne uitvoering.” Natuurlijk vind je naast de nieuwste keukentrends en technische snufjes een breed scala aan keukenstijlen.