Duitse keukenmerken, apparatuur, werkbladen en accessoires

Keukenmerken

Bij KüchenTreff Eibergen werken we samen met de Duitse keukenmerken Nobilia, Pronorm, Beckermann en Bauformat. Een Duitse keuken bij KüchenTreff Eibergen is altijd maatwerk. Je kunt het volledig samenstellen zoals jij het wilt. Altijd uniek. Altijd hoge kwaliteit.

Nobilia
Elke nobilia-keuken is uniek. Elke keuken wordt individueel ontworpen en met de grootste zorgvuldigheid vervaardigd. Made in Germany.
Nolte küchen
Bij Nolte Küchen staat de mens centraal. Daarom zijn onze keukens net zo individueel als hun eigenaars.
Pronorm
pronorm staat voor betrouwbaarheid in kwaliteit en service en voor innovatieve ontwerpideeën. De productlijnen van pronorm bieden de grootste flexibiliteit en een optimale prijs-prestatieverhouding.

Apparatuur

Bij KüchenTreff Eibergen hebben we een ruim aanbod aan keukenapparatuur met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Apparaten waar je jaren plezier van hebt.

We werken samen met verschillende merken op het gebied van keukenapparatuur. Van luxe 3-in-1 stoomoven tot kookplaten met afzuiging en van kokendwaterkraan tot vaatwasser: we bieden bij elk specifiek apparaat een ruime keuze uit verschillende merken.  

Amica
Amica heeft meer dan 70 ervaring met witgoed en keukenapparatuur. O.a. hun retro-design koelkast is een echte eye-catcher.
Atag
Al 70 jaar lang toont ATAG haar passie voor koken in de vorm van kwalitatieve keukenapparatuur.
Berbel
Door de wereldwijd geoctrooieerde techniek van berbel verdwijnen kookwasems betrouwbaar en fluisterzacht. Uitstekende afzuigkappen!
Bosch
#likeaBosch Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.
Inventum
Inventum is hét merk in Nederland op het gebied van Huishoudelijke Apparaten, witgoed en producten voor Persoonlijke Verzorging.
Miele
Sinds 1899. Breng elegante designs en baanbrekende technologie bij jou in huis met de keukenapparatuur van Miele. Immer besser.
Pelgrim
Pelgrim maakt je keuken mooier en makkelijker. Al 100 jaar een puur Nederlands merk met keukenapparatuur vol gemak en technisch vernuft.
Siemens
Siemens Huishoudapparaten opent de deur naar een gedurfde en veelbelovende toekomst met een thuis dat intelligent en intuïtief is.
Zanussi
Zanussi is een Italiaans merk wat meer dan 100 jaar geleden begon. We streven ernaar uw leven te vereenvoudigen met innovatieve koelkasten, fornuizen, ovens, afzuigkappen en kookplaten, wasmachines en wasdrogers.

Werkbladen

Werkbladen of keukenbladen hebben wij in de meest uiteenlopende materialen. Ook werkbladen waar je zonder nadenken een gloeiend hete pan op kan zetten of die je kunt gebruiken als snijplank. Beton, marmer, graniet of duurzaam hout, voor iedere stijl en budget hebben we een ruim assortiment.

Dekker
Dekker is sinds 1930 gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur. Je herkent de bladen aan de exclusieve kleuren en de strakke afwerking.
Kemie
De mooiste collectie keukenwerkbladen van natuursteen, kwartscomposiet en keramiek vindt u bij Kemie.
Topline
Topline maatwerkbladen is de complete leverancier van werkbladen voor keukens en badkamers. Ons assortiment omvat oa. composiet, graniet, keramiek, HPL, sima core, roestvrij staal, glas, geta core en massief hout.

Keukenaccessoires

Spoelbakken, (kokendwater)kranen, handgrepen, afvalsystemen,  verlichting en achterwanden: ze zijn de finishing touch op jouw prachtige keuken. Met de juiste keukenaccessoires kun je jouw stijl en smaak tot in de puntjes doorvoeren. 

Doeco
Thuis in iedere keuken. 50+ gespecialiseerd in, en één van de prominente spelers op het gebied van keukenaccessoires.
Het is gemakkelijk om gewoon te zijn, maar voor Franke is gewoon niet goed genoeg: Make it Wonderful in alles wat we doen.
Lorreine
Het Nederlandse Lorreine uit Tiel verkoopt spoelbakken, kranen en accessoires.
Naber
Naber inspireert! Innovatief en veelvoudig bekroonde designkwaliteit op het gebied van keukenaccessoires.
Quooker
Quooker — de kraan die alles kan! Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water.

Waarom wij kiezen voor Duitse keukenmerken

Wij werken uitsluitend met Duitse keukenmerken. Benieuwd waarom? Lees ons verhaal.