Keukens

Zoekt u een mooie nieuwe keuken voor in huis? Keukens in allerlei soorten en maten vindt u bij KüchenTreff in Eibergen. Bij ons vindt u de mooiste keukens van de beste Duitse kwaliteit en met een lange levensduur. Wij hebben verschillende soorten keukens: onze collectie voordeelkeukens, design keukens, landelijke keukens en onze eigen huisselectie keukens.
Wij staan voor kwaliteit, service en Duitse prijzen. Met al meer dan 380 winkels door heel Europa vindt u altijd een geschikte keukenpartner dichtbij. Kom langs bij onze vestiging in Eibergen en realiseer uw droomkeuken. Bij ons slaagt u altijd.
Door onze gezamenlijk inkoopvolume weten wij de beste condities bij de leveranciers te bedingen en u dus de laagste prijs te kunnen garanderen.
Wacht niet langer en kom langs in onze vestiging in Eibergen. Wij maken uw keukendromen waar. Maak een afspraak of kom langs. De koffie staat altijd voor u klaar.

Keukens kopen via KüchenTreff Eibergen

Een keuken kopen is niet zomaar iets. Bij KüchenTreff in Eibergen bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het kopen van een geschikte keuken. Onze keukens worden in Duitsland gemaakt en zijn kwalitatief, degelijk en duurzaam. Ze hebben daarmee een lange levensduur.
Het team van KüchenTreff in Eibergen heeft vele decennia ervaring in zowel de keuken- als sanitairbranche. Wij staan voor een eerlijk advies, waarbij we graag met onze klant meedenken. Standaard keukens zijn ons vreemd, aangezien wij met plezier uw eigen wensen en ideeën vertalen naar uw ideale droomkeuken. Uiteraard in de stijl die bij u past.
Bij het installeren van een nieuwe keuken komt doorgaans meer kijken dan u in eerste instantie verwacht. U kunt bij ons ook terecht voor het verleggen van leidingen, meterkastuitbreiding, aansluitwerk, vloerverwarming en tegelwerk. Wij bieden een totaalpakket van opmeting en montage tot en met installatie en afwerking. Ervaart u het zelf en kom langs.

Uw voordelen bij KüchenTreff Eibergen

KüchenTreff in Eibergen is uw partner bij het kopen van uw keuken. Wij bieden u de volgende voordelen:

 • Showroombezoek op afspraak mogelijk, waardoor maximale aandacht voor u als klant gegarandeerd is.
 • Afspraak aan huis, zodat uw huidige situatie wordt bekeken en van daaruit een passend advies wordt gemaakt.
 • Meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise in het vak.
 • Een familiebedrijf.
 • Een organisatie met meer dan 400 showrooms in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hierdoor zijn
 • we betrouwbaar en gunstige inkoopcondities.
 • Duitse kwaliteit keukens en Duitse pünktlichkeit.
 • Van persoonlijk advies tot realisatie: we regelen alles.
 • Vakkundige monteurs.
 • 5 jaar garantie op het meubelwerk en werkblad en tot 8 jaar op de apparatuur.
 • Ook voor vervanging van apparatuur, werkblad of kastdeurtjes kunt u bij ons terecht.

Uw keuken kopen via de specialist

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze keukens? Of wilt u deze keukens van Duitse kwaliteit in het echt bewonderen? Dat kan! Bel of mail gerust. Wij staan klaar voor een passend advies. KüchenTreff is van oorsprong een Duitse onderneming waar men nu ook in Nederland tegen Duitse prijzen de echte Duitse gründlichkeit kan ontdekken. Wij staan voor u klaar om uw wensen te vertalen in een keuken die precies op uw wensen is afgestemd. Komt u gerust eens een kijkje nemen: de koffie staat altijd klaar!