Keukens Winterswijk

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen voor uw woning in Winterwijk? Dan bent u bij KüchenTreff in Eibergen aan het juiste adres. In deze uitgebreide showroom in de buurt vindt u de mooiste keukens van de beste Duitse kwaliteit en met een lange levensduur.
Wij helpen u graag bij het vinden van de keuken die het beste past bij u en uw stijl van koken. De keukens van KüchenTreff hebben een compleet eigen karakter. Dat komt doordat we onze keukens zelf ontwerpen, samenstellen en produceren. We zijn om die reden in staat om de laatste keukentrends en meest populaire keukenstijlen in de keukens te verwerken. De keukens zijn er dan ook in allerlei keukenstijlen, zoals de design, moderne, luxe, landelijke en industriële keukens.
Door onze gezamenlijk inkoopvolume weten wij de beste condities bij de leveranciers te bedingen en u dus de laagste prijs te kunnen garanderen.
Voor keukens in de omgeving van Winterswijk bent u bij KüchenTreff aan het enige juiste adres!

Keukens Winterswijk kopen via KüchenTreff Eibergen

Als u woonachtig bent in Winterswijk en op zoek bent naar de specialist in mooie keukens, zit u bij ons helemaal goed. Wij staan bekend om keukens van hoge kwaliteit en een lange levensduur.
Als één van de eerste KüchenTreff winkels in Nederland is eigenaar Bram Poppen in 2014 gestart in Eibergen. Samen met zijn dochter Suzanne staat hij voor u klaar om de keuken van uw dromen te ontwerpen en realiseren. Altijd passend bij uw persoonlijke situatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de vervanging van een keukenapparaat, werkblad of kastdeur. Niets is bij ons te gek.
Wij staan voor een eerlijk advies, waarbij we graag met onze klant meedenken. Standaard keukens zijn ons eigenlijk vreemd, aangezien wij dus met plezier uw eigen wensen en ideeën vertalen naar uw ideale droomkeuken. Uiteraard in de stijl die bij u past.
Wilt u meer weten? Bezoek dan onze inspirerende showroom bij u in de buurt en ervaar het zelf!
Uw nieuwe keuken kopen in de omgeving van Winterswijk doet u namelijk gewoon bij de specialist.

Uw voordelen bij KüchenTreff Eibergen

KüchenTreff in Eibergen is uw partner bij het kopen van uw keuken. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Showroombezoek is ook op afspraak mogelijk, waardoor maximale aandacht voor u als klant gegarandeerd is.
  • Afspraak aan huis, zodat uw huidige situatie wordt bekeken en van daaruit een passend advies wordt gemaakt.
  • Meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise in het vak.
  • Een Achterhoeks familiebedrijf.
  • Een organisatie met meer dan 400 showrooms in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hierdoor zijn we betrouwbaar en gunstige inkoopcondities.
  • Duitse kwaliteit keukens en Duitse pünktlichkeit.
  • Van persoonlijk advies tot realisatie: we regelen alles.
  • Vakkundige monteurs. Zelfmontage is ook mogelijk.
  • 5 jaar garantie op het meubelwerk en werkblad en tot 8 jaar op de apparatuur.
  • Ook voor vervanging van apparatuur, werkblad of kastdeurtjes kunt u bij ons terecht.

Uw keuken in Winterswijk kopen via de specialist

Voor de mooiste keukens in de omgeving van Winterswijk zit u bij ons dus goed. KüchenTreff Eibergen is een keukenspeciaalzaak met een ruim aanbod Duitse kwaliteit keukens. Bij ons bent u dus altijd trefzeker in het vinden van uw droomkeuken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze keukens? Bel of mail gerust. Uiteraard kunt u ook gewoon onze showroom bezoeken om de collectie keukens te bekijken.