Keukens Haaksbergen

Bent u op zoek naar een mooie, nieuwe keuken voor uw woning in Haaksbergen? Dan bent u bij KüchenTreff in het nabijgelegen Eibergen helemaal aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een ruime collectie keukens in diverse stijlen, zoals design, tijdloos en landelijk. Deze is helemaal op maat samen te stellen. Zo slaagt u bij ons gegarandeerd.
Als u kiest voor een keuken van KüchenTreff, kiest u voor kwaliteit, service en Duitse prijzen. Met al meer dan 380 winkels door heel Europa vindt u altijd een geschikte keukenpartner dichtbij. Kom langs bij onze vestiging op een paar kilometer rijden van uw woonplaats en realiseer uw droomkeuken. Altijd passend bij uw wensen en binnen uw budget. Want door onze gezamenlijk inkoopvolume weten wij de beste condities bij de leveranciers te bedingen en u dus de laagste prijs te kunnen garanderen. Voor de mooiste keukens in de buurt van Haaksbergen bent u bij ons trefzeker. Wacht niet langer en bezoek onze vestiging in Eibergen. Wij maken keukendromen waar.

Keukens Haaksbergen kopen via KüchenTreff Eibergen

Als u dus woonachtig bent in Haaksbergen en een keuken van goede kwaliteit en een lange levensduur zoekt, bent u bij KüchenTreff aan het juiste adres. Het team van deze vestiging in Eibergen heeft gezamenlijk tientallen jaren ervaring in de keukenbranche en begeleidt u dus optimaal in uw zoektocht naar de keuken van uw dromen.
Bram en Suzanne Poppen staan al sinds 2014 voor u klaar om een eerlijk advies te geven voor uw maatwerk keuken. Helemaal samengesteld naar uw idealen. Standaard keukens zijn ons namelijk vreemd, aangezien wij met plezier uw eigen wensen en ideeën vertalen naar uw ideale droomkeuken. Uiteraard passend bij uw persoonlijke situatie en binnen uw budget te realiseren.
U kunt bij ons ook terecht voor het verleggen van leidingen, meterkastuitbreiding, aansluitwerk, vloerverwarming en tegelwerk. Wij bieden een totaalpakket van opmeting en montage tot en met installatie en afwerking. Wilt u meer weten? Bezoek dan onze showroom en ervaar het zelf!

Uw voordelen bij KüchenTreff Eibergen

KüchenTreff in Eibergen is uw partner bij het kopen van uw keuken. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Showroombezoek is ook op afspraak mogelijk, waardoor maximale aandacht voor u als klant gegarandeerd is.
  • Afspraak aan huis, zodat uw huidige situatie wordt bekeken en van daaruit een passend advies wordt gemaakt.
  • Meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise in het vak.
  • Een Achterhoeks familiebedrijf.
  • Een organisatie met meer dan 400 showrooms in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hierdoor zijn we betrouwbaar en gunstige inkoopcondities.
  • Duitse kwaliteit keukens en Duitse pünktlichkeit.
  • Van persoonlijk advies tot realisatie: we regelen alles.
  • Vakkundige monteurs. Zelfmontage is ook mogelijk.
  • 5 jaar garantie op het meubelwerk en werkblad en tot 8 jaar op de apparatuur.
  • Ook voor vervanging van apparatuur, werkblad of kastdeurtjes kunt u bij ons terecht.

Uw keuken in Haaksbergen kopen via de specialist

Voor de mooiste keukens in de omgeving van Haaksbergen zit u bij ons dus goed. KüchenTreff Eibergen is een keukenspeciaalzaak met een ruim aanbod Duitse kwaliteit keukens. Bij ons bent u dus altijd trefzeker in het vinden van uw droomkeuken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze keukens? Bel of mail gerust. Uiteraard kunt u ook gewoon onze nabijgelegen showroom bezoeken om de collectie keukens te bekijken.