Keukens Groenlo

Zoekt u een nieuwe keuken voor uw huis in Groenlo? Keukens in allerlei soorten en maten vindt u bij KüchenTreff in het nabijgelegen Eibergen. Daar vindt u de mooiste keukens van de beste Duitse kwaliteit en met een lange levensduur. Wij hebben verschillende soorten keukens in huis: onze collectie voordeelkeukens, design keukens, landelijke keukens en onze eigen huisselectie keukens.
Uiteraard bent u ook voor de vervanging van een apparaat, werkblad of kastdeurtjes door onze vakkundige monteurs bij ons van harte welkom.
Wij staan voor kwaliteit, service en Duitse prijzen. Kom langs bij onze vestiging in Eibergen en realiseer uw droomkeuken. Bij ons slaagt u altijd. Door onze gezamenlijk inkoopvolume weten wij de beste condities bij de leveranciers te bedingen en u dus de laagste prijs te kunnen garanderen.
De mooiste keukens in Groenlo vindt u dus bij KüchenTreff. Wij maken uw keukendromen gegarandeerd waar. Maak een afspraak of kom langs. De koffie staat altijd klaar.

Keukens Groenlo kopen via KüchenTreff Eibergen

Een nieuwe keuken kopen doet u niet zomaar. Het is immers een flinke investering. Bij KüchenTreff in Eibergen helpen wij u graag bij het kopen van een geschikte keuken voor uw woning in Groenlo. Onze keukens worden in Duitsland geproduceerd en zijn kwalitatief, degelijk en duurzaam.
Het team van KüchenTreff Eibergen heeft vele decennia ervaring in zowel de keukenbranche. Onze mensen staan voor een eerlijk advies. We denken graag met u mee. Standaard keukens zijn ons vreemd, aangezien wij met plezier uw eigen wensen en ideeën vertalen naar uw ideale droomkeuken. Maatwerk dus. Uiteraard in de stijl die bij u past.
Bij het installeren van een nieuwe keuken komt doorgaans meer kijken dan u in eerste instantie verwacht. U kunt bij ons ook terecht voor het verleggen van leidingen, meterkastuitbreiding, aansluitwerk, vloerverwarming en tegelwerk. Wij bieden een totaalpakket van opmeting en montage tot en met installatie en afwerking.

Uw voordelen bij KüchenTreff Eibergen

KüchenTreff in Eibergen is uw partner bij het kopen van uw keuken. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Showroombezoek is ook op afspraak mogelijk, waardoor maximale aandacht voor u als klant gegarandeerd is.
  • Afspraak aan huis, zodat uw huidige situatie wordt bekeken en van daaruit een passend advies wordt gemaakt.
  • Meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise in het vak.
  • Een Achterhoeks familiebedrijf.
  • Een organisatie met meer dan 400 showrooms in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hierdoor zijn we betrouwbaar en gunstige inkoopcondities.
  • Duitse kwaliteit keukens en Duitse pünktlichkeit.
  • Van persoonlijk advies tot realisatie: we regelen alles.
  • Vakkundige monteurs. Zelfmontage is ook mogelijk.
  • 5 jaar garantie op het meubelwerk en werkblad en tot 8 jaar op de apparatuur.
  • Ook voor vervanging van apparatuur, werkblad of kastdeurtjes kunt u bij ons terecht.

Uw keuken in Groenlo kopen via de specialist

Voor keukens in Groenlo slaagt u bij KüchenTreff in het zeven kilometer verderop liggende Eibergen altijd. Eigenaar Bram Poppen heeft meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche en denkt samen met dochter Suzanne graag met u mee om uw droomkeuken te ontwerpen en realiseren. Bij ons bent u altijd trefzeker. Komt u gerust eens een kijkje nemen: de koffie staat altijd klaar!