Keukens Borculo

Woont u in Borculo en bent u op zoek naar de specialist in mooie keukens? In dat geval bent u bij KüchenTreff in het nabijgelegen Eibergen aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreide collectie keukens van hoge kwaliteit en een lange levensduur.
Als één van de eerste KüchenTreff winkels in Nederland is eigenaar Bram Poppen in 2014 gestart met zijn winkel. Samen met zijn dochter Suzanne staat hij voor u klaar om de keuken van uw dromen te ontwerpen en realiseren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de vervanging van een keukenapparaat, werkblad of kastdeur. Alles op keukengebied is bij ons mogelijk.
Waarom kiezen voor keukens van KüchenTreff? Omdat wij staan voor kwaliteit, service en Duitse prijzen. Met al meer dan 380 winkels door heel Europa vindt u altijd een geschikte keukenpartner dichtbij. Door onze gezamenlijk inkoopvolume weten wij de beste condities bij de leveranciers te bedingen en u dus de laagste prijs te kunnen garanderen.

Keukens Borculo kopen via KüchenTreff Eibergen

Als u dus op zoek bent naar een keuken voor uw woning in Borculo, helemaal op maat en naar uw wens, van goede kwaliteit en een lange levensduur, bent u bij ons aan het juiste adres.
Bij ons kunt u terecht voor diverse keukenstijlen, zoals design, tijdloos en landelijk. Zo zit er altijd wel een keuken bij die past binnen uw persoonlijke situatie.
Het team van KüchenTreff in Eibergen heeft vele decennia ervaring in de keukenbranche. Wij staan voor een eerlijk advies, waarbij we graag met u als klant meedenken. Standaard keukens zijn ons vreemd, aangezien wij met plezier uw eigen wensen en ideeën vertalen naar uw ideale droomkeuken. Vanzelfsprekend in de stijl die bij u past en binnen het budget dat u beschikbaar heeft. Wij maken betaalbare keukens van hoge kwaliteit bereikbaar.
Wilt u meer weten? Of een keuken op maat direct samenstellen? Kom langs in onze winkel in Eibergen. Wij staan bijna dagelijks voor u klaar.

Uw voordelen bij KüchenTreff Eibergen

KüchenTreff in Eibergen is uw partner bij het kopen van uw keuken. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Showroombezoek is ook op afspraak mogelijk, waardoor maximale aandacht voor u als klant gegarandeerd is.
  • Afspraak aan huis, zodat uw huidige situatie wordt bekeken en van daaruit een passend advies wordt gemaakt.
  • Meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise in het vak.
  • Een Achterhoeks familiebedrijf.
  • Een organisatie met meer dan 400 showrooms in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hierdoor zijn we betrouwbaar en gunstige inkoopcondities.
  • Duitse kwaliteit keukens en Duitse pünktlichkeit.
  • Van persoonlijk advies tot realisatie: we regelen alles.
  • Vakkundige monteurs. Zelfmontage is ook mogelijk.
  • 5 jaar garantie op het meubelwerk en werkblad en tot 8 jaar op de apparatuur.
  • Ook voor vervanging van apparatuur, werkblad of kastdeurtjes kunt u bij ons terecht.

Uw keuken in Borculo kopen via de specialist

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze maatwerk keukens van hoge kwaliteit? Bel of mail gerust. Wij staan klaar voor een passend advies. KüchenTreff is van oorsprong een Duitse onderneming waar men nu ook in Nederland tegen Duitse prijzen de echte Duitse gründlichkeit kan ontdekken. Wij staan voor u klaar om uw wensen te vertalen in een keuken die precies op uw wensen is afgestemd. Voor keukens in Borculo bent u bij ons aan het juiste adres!