Keukens Achterhoek

Bent u op zoek naar mooie keukens in de Achterhoek? Dan zit u bij KüchenTreff in Eibergen goed. Bij ons vindt u namelijk de prachtigste keukens van de beste Duitse kwaliteit en met lange levensduur.
KüchenTreff staat voor hoogwaardig niveau, goede service en Duitse prijzen. Met ruim 380 winkels door heel Europa vindt u altijd een keukenpartner bij u in de buurt. Kom in de Achterhoek langs bij onze vestiging in Eibergen en realiseer uw droomkeuken. Bij ons slaagt u altijd.
Als één van de eerste KüchenTreff winkels in Nederland is Bram Poppen in 2014 gestart met zijn vestiging daar. KüchenTreff is een van oorsprong Duitse organisatie waarbij zich inmiddels meer dan 400 zelfstandig ondernemers in Duitsland, Oostenrijk en Nederland hebben aangesloten.
Door onze gezamenlijk inkoopvolume weten wij de beste condities bij de leveranciers te bedingen en u dus de laagste prijs te kunnen garanderen. Kom dus langs in onze vestiging in Eibergen voor een prachtige collectie keukens. Wij maken keukendromen in de Achterhoek waar.

Keukens Achterhoek kopen bij KüchenTreff Eibergen

Als u dus woonachtig bent in de Achterhoek en een keuken van goede kwaliteit en een lange levensduur zoekt, bent u bij KüchenTreff aan het juiste adres. Het team van deze vestiging in Eibergen heeft gezamenlijk tientallen jaren ervaring in de keukenbranche en begeleidt u dus optimaal in uw zoektocht naar de keuken van uw dromen.
Standaard keukens kennen wij niet, aangezien wij met plezier uw eigen wensen en ideeën vertalen naar uw ideale droomkeuken. Uiteraard passend in uw persoonlijke situatie en binnen het beschikbare budget. En bij het installeren van een nieuwe keuken komt doorgaans meer kijken dan u in eerste instantie verwacht. U kunt bij ons dan ook terecht voor het verleggen van leidingen, meterkastuitbreiding, aansluitwerk, vloerverwarming en tegelwerk. Wij bieden een totaalpakket van opmeting en montage tot en met installatie en afwerking.
Wilt u meer weten? Bezoek dan onze inspirerende showroom en ervaar het zelf!

Uw voordelen bij KüchenTreff Eibergen

KüchenTreff in Eibergen is uw partner bij het kopen van uw keuken in de Achterhoek. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Showroombezoek is ook op afspraak mogelijk, waardoor maximale aandacht voor u als klant gegarandeerd is.
  • Afspraak aan huis, zodat uw huidige situatie wordt bekeken en van daaruit een passend advies wordt gemaakt.
  • Meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise in het vak.
  • Een Achterhoeks familiebedrijf.
  • Een organisatie met meer dan 400 showrooms in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hierdoor zijn we betrouwbaar en gunstige inkoopcondities.
  • Duitse kwaliteit keukens en Duitse pünktlichkeit.
  • Van persoonlijk advies tot realisatie: we regelen alles.
  • Vakkundige monteurs. Zelfmontage is ook mogelijk.
  • 5 jaar garantie op het meubelwerk en werkblad en tot 8 jaar op de apparatuur.
  • Ook voor vervanging van apparatuur, werkblad of kastdeurtjes kunt u bij ons terecht.

Uw keuken in de Achterhoek kopen via de specialist

Voor de mooiste keukens in de Achterhoek is KüchenTreff in Eibergen uw partner. Bij ons bent u trefzeker in het vinden van uw droomkeuken. Eigenaar Bram Poppen heeft namelijk meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche en denkt samen met dochter Suzanne graag met u mee om uw droomkeuken te ontwerpen en realiseren. Komt u gerust eens een kijkje nemen: de koffie staat altijd klaar!