Keuken kopen

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen? Dan bent u bij KüchenTreff in Eibergen aan het juiste adres. In onze uitgebreide showroom vindt u de mooiste keukens van de beste Duitse kwaliteit en met een lange levensduur.
Wij helpen u graag bij het vinden van de keuken die het beste past bij u en uw stijl van koken. Nieuwe keukens van KüchenTreff hebben een compleet eigen karakter. Dat komt doordat we onze keukens zelf ontwerpen, samenstellen en produceren. We zijn daardoor in staat om de laatste keukentrends en meest populaire keukenstijlen in onze keukens te verwerken. De keukens komen dan in allerlei keukenstijlen terug, zoals de design, moderne, luxe, landelijke en industriële keukens.
Door onze gezamenlijk inkoopvolume weten wij de beste condities bij de leveranciers te bedingen en u dus de laagste prijs te kunnen garanderen.
Wacht niet langer en kom langs in onze vestiging in Eibergen. Wij maken uw keukendromen waar.

Uw keuken kopen via KüchenTreff Eibergen

Als u dus op zoek bent naar een keuken van goede kwaliteit en een lange levensduur, bent u bij ons aan het juiste adres.
Als één van de eerste KüchenTreff winkels in Nederland is Bram Poppen in 2014 gestart in Eibergen. KüchenTreff is een van oorsprong Duitse organisatie waarbij zich inmiddels bijna 400 zelfstandig ondernemers in Duitsland, Oostenrijk en Nederland hebben aangesloten.
Het team van KüchenTreff in Eibergen heeft vele decennia ervaring in zowel de keuken- als sanitairbranche. Wij staan voor een eerlijk advies, waarbij we graag met onze klant meedenken. Standaard keukens zijn ons vreemd, aangezien wij met plezier uw eigen wensen en ideeën vertalen naar uw ideale droomkeuken. Uiteraard in de stijl die bij u past.
Wilt u meer weten? Bezoek dan onze inspirerende showroom en ervaar het zelf!
Uw nieuwe keuken doet u namelijk gewoon bij de specialist.

Uw voordelen bij KüchenTreff Eibergen

KüchenTreff in Eibergen is uw partner bij het kopen van uw keuken. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Showroombezoek op afspraak mogelijk, waardoor maximale aandacht voor u als klant gegarandeerd is.
  • Afspraak aan huis, zodat uw huidige situatie wordt bekeken en van daaruit een passend advies wordt gemaakt.
  • Meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise in het vak.
  • Een familiebedrijf.
  • Een organisatie met meer dan 400 showrooms in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hierdoor zijn we betrouwbaar en gunstige inkoopcondities.
  • Duitse kwaliteit keukens en Duitse pünktlichkeit.
  • Van persoonlijk advies tot realisatie: we regelen alles.
  • Vakkundige monteurs.
  • 5 jaar garantie op het meubelwerk en werkblad en tot 8 jaar op de apparatuur.
  • Ook voor vervanging van apparatuur, werkblad of kastdeurtjes kunt u bij ons terecht.

Uw keuken kopen via de specialist

Wij staan klaar voor een passend advies. KüchenTreff is van oorsprong een Duitse onderneming waar men nu ook in Nederland tegen Duitse prijzen de echte Duitse gründlichkeit kan ontdekken. Wij staan voor u klaar om uw wensen te vertalen in een keuken die precies op uw wensen is afgestemd. Komt u gerust eens een kijkje nemen: de koffie staat altijd klaar!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze keukens? Bel of mail gerust.